Nederlands

Mijn Camperboer

Login bij Mijn Camperboer
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Een camper huren direct in het mooie Spanje.
Huur een camper op de plaats van bestemming!
Camper kopen of verkopen? Camperboer is uw makelaar!

Zoek uw camper

Zoeken

Camper huren bij Camperboer

Een camper huren en genieten van vrijheid en comfort, samen of met het gezin? Heeft u al uw vakantiebestemmingen al op uw lijstje staan? De bergen van Oostenrijk verkennen, de wijnvelden van Frankrijk of de stranden van Spanje! Met het geluid van castagnetten, de geur van gegrilde gamba’s en de fruitige smaak van sangria ben je er in gedachten al! Met een huur camper van Camperboer rijdt u er zo naar toe! Beleef de ultieme vrijheid met uw camper en de ultieme camper reis naar het zonnige zuiden! Camperboer camper verhuur heeft een geweldige selectie gemaakt van de populairste campers welke u kan huren!


Een camper huren, prop hem vol en zet koers richting het gezellige zuiden! 

Een camper huren bij Camperboer, schuif al uw spullen maar in de garage van uw huur camper, pak wat lekkers in voor onderweg en zet koers richting de Spaanse Costa, uw vakantiereis voor de komende dagen gaat beginnen. Jippie! Hup naar de zon, de zee en het avontuur: meer heeft u toch niet nodig voor een ontspannende camper vakantie? Juist deze ingrediënten vindt u daar in overvloed. En weet u wat uw vakantie nóg meer ontspannen maakt? Het feit dat u lekker met uw eigen Camper bent. Al die pittoreske dorpjes en idyllische kustplaatjes zijn zo gemakkelijk te bereiken. Alles ingepakt? Klaar om te gaan!


Op reis met de Camper zonder stress en gedoe

Natuurlijk staat lekker reizen en vrijheid deze vakantie centraal, hoe kan het ook anders met een camper van Camperboer. Maar het zou zonde zijn om niet wat van de Spaanse strand parels te bezoeken, u bent immers met de Camper!
Een zes persoons alkoof camper of half integraal of een praktische bus camper, elk een eigen karakter, allemaal net zo mooi. Een camper huren bij Camperboer en beleef een camper vakantie om nooit te vergeten! Geef toe, u ziet uzelf daar al uw vakantie mee vieren. Op naar het avontuur!

Wij bieden professionele dienstverlening