Nederlands

Mijn Camperboer

Login bij Mijn Camperboer
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Een camper huren direct in het mooie Spanje.
Huur een camper op de plaats van bestemming!
Camper kopen of verkopen? Camperboer is uw makelaar!
Volg Campertimes op
Facebook Twitter Google+

Verhuur service

Camperboer, verhuur service. Mooi zonder gezeur verlenen wij al dik 12 jaar professionele verhuur service aan eigenaren van een vakantie accommodatie. Op papier of op het web? Wij regelen het van A tot Z graag voor u. We hebben een team van ervaren professionals die er hun hand niet voor omdraaien. Niet omdat Camperboer het enige verhuurbedrijf in Nederland is (er schijnen meer verhuurbedrijven te zijn). Maar wel omdat we het telkens opnieuw weten waar te maken voor onze klanten.

Met Camperboer als uw partner voelt het niet alsof uw camper verhuren een tweede baan is. Als onderdeel van de La Caza Family hebben wij de beschikking over een ruim aantal kanalen, waarop wij uw camper kunnen aanbieden. Aantrekkelijk presenteren aan duizenden potentiële gasten op onze eigen websites, toonaangevende nationale websites en via internationale partners. Met Camperboer kunt u uw kostbare vrije tijd aan leuke dingen besteden. Ons team van professionals handelt alles zorgvuldig af met uw huurders. Reclame maken, marketing en serviceverlening gaan bij Camperboer hand in hand. Tijdens het lullen poetsen we door. U hoeft u nergens meer druk over te maken.

Wij zijn Camperboer!

U kunt met een gerust hart ontspannen, terwijl wij reclame maken voor uw camper, de communicatie met de huurders overnemen, de betalingen verwerken, een uitgebreide uitleg en service over uw camper aan de huurders verzorgen en de finale inname en inspectie aan het einde van de verhuur periode.

Maak kennis met ons servicebedrijf bestaande uit professionals die elke dag werken aan het verlenen van alle diensten met betrekking tot de verhuur zoals: ontvangst van de huurders, uitleg van de camper en uitleg van apparatuur, 24-7 full-service bij calamiteiten of storingen. Eventuele verzorging van bed en bad linnen, eindinspectie en eindschoonmaak en de volledige administratie en financiële afwikkeling. Wij gaan ervoor!

Camperboer gastvrij

We luisteren naar de wensen, maar slopen ook graag heilige huisjes. Met onze scherpe en kritische blik, zoeken we continu naar verbetering, zonder te veel poespas. De werkwijze van Camperboer is open, eerlijk en volledig transparant. Heeft u het lef om bij ons aan tafel te schuiven? Kom sfeer snuiven in onze polder. U bent van harte welkom. Zeker voor een goed gesprek over uw camper. Zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. Maar dat doen we niet. Geen blabla: We willen liever uw verhaal horen. En dan nog liefst face to face .

Let's meet? Ook ons koffiezetapparaat werkt prima! 

 • 10 redenen om met
  Camperboer te werken
  10
 • We maken niet alleen wat u ons
  vraagt maar wat je echt nodig hebt
  1
 • Uw resultaat is onze business
  En daar verdiepen we ons grondig in
  2
 • We investeren altijd in de langetermijn relatie met onze klanten3
 • Met ruim 12 jaar ervaring op zak zijn we eindbaas in property management4
 • De vingers van ons team jeuken om voor u aan de slag te gaan5
 • Alles draait om service bij Camperboer6
 • Wij zijn Camperboer, wij leveren diensten waar je blij van wordt7
 • U moet de hartelijke service van Camperboer hebben8
 • Altijd met een flinke dosis positieve energie staan we klaar om u te helpen9
 • Last but not least, het is ontzettend leuk om met ons te werken10
Vraag maar raak
  Anti-spam vraag: 9+7 =
Wij bieden professionele dienstverlening