Nederlands

Mijn Camperboer

Login bij Mijn Camperboer
Professionele verhuur service voor u en uw gasten.
Een camper huren direct in het mooie Spanje.
Huur een camper op de plaats van bestemming!
Camper kopen of verkopen? Camperboer is uw makelaar!

Zoek uw camper

Zoeken

Veel gestelde vragen - Algemeen

Wij zijn nog nooit met een camper op vakantie geweest, is dat een probleem? 
In het geheel niet! Veel van onze huurders gaan voor het eerst met een camper op vakantie. La Caza Campers zorgt voor een uitgebreide instructie voordat u vertrekt. Alles wat u daar hoort kunt u daarna teruglezen in de door ons geschreven handleiding.
Wordt er uitgelegd hoe alles in en om de camper werkt? 
Na een geaccepteerde reservering ontvangt u digitaal een handboek van de door u gehuurde camper. Een toegewijde medewerker zal u  een persoonlijke rondleiding geven door het voertuig als u arriveert en u alles uitleggen. In de camper is ook een uitgebreid handboek aanwezig.
Mag ik een huisdier meenemen? 
Het is niet toegestaan om een huisdier mee te nemen in de door u gehuurde camper.
Heb ik een speciaal rijbewijs nodig? 
Nee een rijbewijs B volstaat. De bestuurder dient echter wel minimaal 3 jaar over dit rijbewijs te beschikken en is minimaal 25 jaar oud.
Hoe dient u de camper weer in te leveren? 
De camper wordt zowel aan de binnen- als de buitenzijde schoon aan u meegeven. De reiniging bij terugkomst is bij de service prijs inbegrepen. De tanken (zowel vuil water- als toilettank) dient u te ledigen alvorens u de camper bij ons inlevert, anders zijn wij genoodzaakt kosten bij u in rekening te brengen, welke direct in mindering zullen worden gebracht op de waarborgsom. De details hieromtrent vindt u ook terug in onze algemene leveringsvoorwaarden.
Welke voorwaarden zijn van toepassing voor medebestuurders? 
Iedere medebestuurder moet vooraf aangemeld staan en dus met naam en rijbewijsnummer zijn opgegeven bij reservering. Uiteraard gelden hiervoor dezelfde eisen, zoals minimum leeftijd en in het bezit van een geldig rijbewijs welke minimaal 3 jaar in zijn of haar bezit dient te zijn.
Moet ik mijn eigen campingspullen meenemen? 
Eigenlijk niet. La Caza Campers heeft  ervoor gekozen de camper compleet uit te rusten met alle benodigdheden voor een ongestoorde vakantie. Keukelinnen, beddengoed en kussens kunt u bij La Caza optioneel erbij huren. Zie voor een overzicht de inventarislijst op onze website.
Mag er in de camper gerookt worden? 
Nee, in onze campers mag NIET gerookt worden.
Hoe lang duurt het om een voertuig op te halen? 
De tijd voor het ophalen van uw camper kan variëren, maar deze duurt op zijn minst één uur. Deze tijd bestaat uit: Check-in, inspectie rapport opstellen en een demonstratie van uw camper, waarbij u wordt uitgelegd hoe alles in zijn werk gaat zodat u optimaal van uw vakantie kunt genieten.
Waar kan ik de algemene voorwaarden van Camperboer vinden? 
De algemene voorwaarden van Camperboer zijn te lezen op de pagina Algemene voorwaarden
Ik heb een vlucht geboekt waardoor ik pas laat aankom. Wat nu? 

Geeft u de aankomsttijd gelijk aan bij boeking (of zodra de exacte aankomsttijd bij u bekend is). Dan wordt er In overleg met de medewerker van Camperboer gekeken of de aankomst op het door u aangegeven tijdstip mogelijk is. Er zouden kosten gerekend kunnen worden bij een late aankomst. Het zou kunnen zijn dat een late aankomst niet mogelijk is, dan kunt u (in overleg) pas de volgende ochtend in de camper.

Is er een autozitje en een kinderbedje in de camper aanwezig of te huur?  
Een kinderbedje en autozitje zijn niet standaard aanwezig in de camper. U kunt deze echter bij uw reservering direct bijbestellen. Bedlinnen voor het kinderbedje dient u altijd zelf mee te nemen, dit is ter plaatse niet beschikbaar.

Kan ik mijn auto bij jullie laten staan als ik de camper gehaald heb? 
La Caza Campers heeft een uitstekende autoregeling zie hiervoor onze leveringsvoorwaarden.
Wij bieden professionele dienstverlening